Jul 22, 2018, 12:43 AM  

Дали 

  Poetry
383 1 2

Дали бях аз или пък ти?

Предпази ме или разби?

В небето с падащи звезди.

Уви, небето си ми ти.

 

Дали е ден или пък нощ?

Обичам те , ах мой разкош!

И моят щит ,и моят нож.

Проклятие и тайна мощ.

 

Дали без теб е по-добре,

ала без теб умирам?

Без теб и слънцето е лед,

без теб и въздуха не дишам!

© LeonaXIII All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??