22 сент. 2022 г., 09:25

Дали 

  Поэзия
378 0 0

Дали усмивката е истинска?

Дали са думите ти искрени?

Дали обичаш вярно?

Дали ме виждаш цялата?

Дали разбираш времето?

И ще останеш ли завинаги?...

Или ще тръгнеш...

Щом мрака ни напусне,

и утрото настъпи пак...?

Така живеем ние!...

Ти в отвъдното!...

А Аз в съня си...

Молеща... за

мрак!!!

 

Valentina Mitova©

31/10/2019

© Valentina Mitova Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??