23 мар. 2007 г., 09:00

Дали  

  Поэзия
442 0 2
С две ръце се държа
за измислена сигурност.
Казвам нова лъжа
крия своята истина.
И оплаква душата
онази мила наивност,
започнала с лятото
и замръзнала в зимата.
Гледам тъжно в очите и -
празни, кухи, помръкнали
и се чудя дали
ще ги видя събудени.

© Шопландия Софийска Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??