7 авг. 2007 г., 09:28

Дали?... 

  Поэзия
842 0 3
Не можем да върнем времето наЗад,
в жар да превърнем беЗдната от хлад.
Изгубихме всичко в любовта,
в старание да ЗапаЗим своята душа.
Всеки по своя път да върви,
да среща нови ЗвеЗди,
но така дали няма адски да боли?
Най-много от края се бояхме!
От бялата страна се виждаше пропадина,
а сега от тъмното дали ще видим светлина?...

© Теодора Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??