11 мая 2021 г., 15:27

Дали слънцето изчезна? 

  Поэзия » Любовная
518 1 0

Дали слънцето изчезна,

студено ми е в нощта,

дели ни с тебе бездна,

жесток към мене е света.

 

Болка, студ и печал

терзаят моето сърце,

по-красива не съм видял,

ангел с усмивка на лице.

 

Прекрасна девойка стои

в моя блян чудесен,

но вместо ласка да предстои -

вехна като цвете в есен.

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??