11.05.2021 г., 15:27 ч.

Дали слънцето изчезна? 

  Поезия » Любовна
527 1 0

Дали слънцето изчезна,

студено ми е в нощта,

дели ни с тебе бездна,

жесток към мене е света.

 

Болка, студ и печал

терзаят моето сърце,

по-красива не съм видял,

ангел с усмивка на лице.

 

Прекрасна девойка стои

в моя блян чудесен,

но вместо ласка да предстои -

вехна като цвете в есен.

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??