12 мар. 2010 г., 11:21

Дано да не боли 

  Поэзия » Любовная
991 0 18

Думите са вече само твои!
Моите пресъхнаха в нощта.
Носиш в тях емоции с прибоя,
от  бурите на влюбена душа...

Чакам ги. Ще бъда търпелива,
понякога се случва и  на мен, 
да  бъда плаха, срамежлива.
Не, не гледай строго изумен!

Подай ръка, сложи я на сърцето.
Във вярната тоналност ли тупти?
Усещаш ли,  как плаче там детето,
но вярващо...  в мелодия звучи.

Мелодия бездумно заредена,
въздействаща, изгаряща души.
Тя нежно ще говори вместо мене.
Ще помълча! Дано да не боли!

© Таня Мезева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??