18 янв. 2015 г., 13:59

Dark Ocean 

  Поэзия » Другая
1234 1 0

 

The night is an ocean
acidic and deep,
a calm storm incessant.
The lone swimmer questions
if effort makes a difference.
But answers would not suffice
to offer a relief...

© Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??