Де да бях…
Ако не бях толкова страхлива,
щях да бъда повече свободолюбива!
Щях да бъда аз велик художник,
а не на хорските слова заложник!
Ако не бях толкова емоционална,
щях да бъда доста функционална!
Щях да бъда аз материя - доставчик,
а не на любовта душеприказчик!
Ако не бях толкова любвеобилна,
щях да бъда твърда и стабилна!
Щях да бъда аз практик - безбожник,
а не до гроб като един каторжник!
Ако не бях толкова чувствителна,
щях да бъда остра и невъзмутителна!
Щях да бъда аз един неверник,
завинаги на чувствата отшелник!
© Манипулирам Все права защищены