25 дек. 2009 г., 10:50

Деца 

  Поэзия » Другая
470 0 1

защо има толкова много деца

които нямат дом и храна

те си нямат никой на света

но те са нашите деца

защо ги оставяме сами

защо ги прогонваме от нашите души

дайте им малко топлина

дайте им малко светлина

няма кой да ги прегърне

няма кой сълзите в смях да обърне

но защо защо са те сами

защо ги прогонваме от нашите души

дайте им малко топлина

покажете им какво е любовта

© Ели Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • наистина много хубаво стихотворение много ми хареса само че има малко повечко повторения но все пак е много истинско.Браво и весели празници
Предложения
: ??:??