Dec 25, 2009, 10:50 AM

Деца 

  Poetry » Other
472 0 1

защо има толкова много деца

които нямат дом и храна

те си нямат никой на света

но те са нашите деца

защо ги оставяме сами

защо ги прогонваме от нашите души

дайте им малко топлина

дайте им малко светлина

няма кой да ги прегърне

няма кой сълзите в смях да обърне

но защо защо са те сами

защо ги прогонваме от нашите души

дайте им малко топлина

покажете им какво е любовта

© Ели All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • наистина много хубаво стихотворение много ми хареса само че има малко повечко повторения но все пак е много истинско.Браво и весели празници
Random works
: ??:??