26 мая 2006 г., 16:38

ДЕН 

  Поэзия
636 1 5

ДЕН


По залез вятърът стихна,
прибра си въздушни крила.
Поредният  ден се усмихна
и вдигна при хълма платна.

В прозрачната нежност финала,
потъна във нов кръговрат.
С космическа точност-раздяла,
връхлита изстинал денят.

За утрешен изгрев не пита,
изтича към синя тъма.
С доволност на запад полита,
оставяйки топла земя.

 

© Милена Христова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??