7 янв. 2021 г., 01:11

Ден без теб 

  Поэзия » Любовная
262 0 0

Още ден без теб и ще полудея,
да си влюбена във мен, е мойта фикс идея.
Всяка част от мен за теб си тя мечтае.
Но защо е толкоз трудно двама влюбени в захлас 
да са тъй далеч един от друг във този късен час?
Луната заслепяваш с твойта красота, 
а моето сърце безутешно то ридае, 
все към твоето го тегли и за него си мечтае.
Не може ли за миг светът на пауза да се спре, 
за да ти покажа, мила, че нищо няма да ме спре?
Ти си ми едничка радост във живота, но почакай, спри, 
не искам аз да съм без теб, моля те, го разбери.
Каквото и да стане с нас, го знай, 
че на света само теб обичам най.
Винаги ще си в ума ми и не искам аз да те забравя, 
защото няма да го понеса 
чувството да съм без тебе на света.
Всеки ден ще ти го казвам колко си значима ти за мен, 
но нека не забравям, че и ти си влюбена във мен.

© Борислав Александров Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??