8 мар. 2014 г., 10:53  

Депутати деребействат 

  Поэзия » Гражданская
279 0 0

Докато бедни хора чакат своите амини

(поради доходите си малки),

депутати ще си купят нови лимузини

(с държавни пари - наглеци жалки).

За тия ли гласувахте, бе, хора!?

Да деребействат нямат те умора!

 

http://plovdivskinovini.com/index.php/bulgaria/bg/item/15860-парламентът-пак-купува-коли-за-депутатите

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??