8 янв. 2006 г., 22:57

Десет жертви в река ЛИМБ 

  Поэзия
838 0 1
Десет жертви в река ЛИМБ

Тръгнаха милите радостни на път,
мислеха, че ще се забавлват и веселят,
но съдбата беше тъй жестока с тях,
отнесе ги далече-дето няма смях!

Бедните дечица бяха тъй добри,
в очите им блестяха хиляди искри,
мечтите следваха до края те-
плакаха докато умираха вместо с усмивка на лице!

Хора,я си помислете-
малко ли са десетте деца,
дето заради човешката ал4ност,
отидоха си от света?

Смъртта отне им най-красивите години,
пълни с радост и сълзи...
и в този миг последен осазнали
за какво живяли,с неиспълнени мечти!

Посветено на 10-те жертви от Свищов,загинали в река ЛИМБ!
МИР НАД ПРАХА ИМ И ДАНО НАМЕРЯТ ПОКОЙ И ТАМ ГОРЕ ДА ИЗПЪЛНЯТ МЕЧТИТЕ СИ!!!

© Ангелчето Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??