4 сент. 2019 г., 00:57

Дете 

  Поэзия » Любовная
230 0 0

Извън стаята душа

дъждът силно вали.

Болката не мога да руша -

Бог двамата ни раздели.

 

И в спомени оставаш ти -

дете чудесно, лъчисто,

дете на моите мечти,

що душата ми пречисти.

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??