4.09.2019 г., 0:57 ч.

Дете 

  Поезия » Любовна
228 0 0

Извън стаята душа

дъждът силно вали.

Болката не мога да руша -

Бог двамата ни раздели.

 

И в спомени оставаш ти -

дете чудесно, лъчисто,

дете на моите мечти,

що душата ми пречисти.

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??