24 февр. 2023 г., 14:45  

Девойчиците от "Ергенът" 

  Поэзия
483 2 2

ДЕВОЙЧИЦИТЕ ОТ "ЕРГЕНЪТ"

 

Ах, девойчици мили, стига с тоя Ерген!
Тия Tv-програми са ми някак безвкусни.
Ако няма кого, изберете ме мен? –
да ми сричате римите
със ботоксови устни.

 

В сутиенчето, пълно с кубик силикон,
даже два! – и ръката си няма да пъхна.
Ще си пафкам цигарка на своя балкон! –
просто спомен за мъж,
свит във дрехата връхна.

 

И, доде ви се кефи тоя глупав народ,
а Ергенът пред вас си засуква мустака,
ще се питам, момичета! – кой идиот
ви натресе в жестоката
бездна на мрака?

 

И коя ще поще да има от мене дете?
Със коя ще замръквам във Фейса, Туитър и Близо?
Лека вечер! Дано по-щастливи да сте?
Тази нощ през балкона
метнах стария свой телевизор.

 

24 февруарий 2023 г.
гр. Варна, 14, 00 ч.

 

© Валери Станков Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??