16 янв. 2015 г., 20:23

Диагноза 

  Поэзия
311 0 0

 

 

 

     Душата ми е стон -

     написа Яворов.

     А моята е в тон

     със сърдечната ми клапа.

     С диагноза

     сърдечна недостатъчност

     е душевния ми статус

     и лечение няма -

     доживотен казус ...

 

 

 

© Валентин Василев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??