16.01.2015 г., 20:23 ч.

Диагноза 

  Поезия
294 0 0

 

 

 

     Душата ми е стон -

     написа Яворов.

     А моята е в тон

     със сърдечната ми клапа.

     С диагноза

     сърдечна недостатъчност

     е душевния ми статус

     и лечение няма -

     доживотен казус ...

 

 

 

© Валентин Василев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??