19 сент. 2013 г., 18:10

Диво цвете 

  Поэзия » Любовная
670 0 0

                   ДИВО  ЦВЕТЕ

 

Ти прекрасно, диво цвете,

растеш на воля из полята,

как приличаме си двете,

като капки от водата!

 

Ти си дива, непокорна!

Безразсъдно смела, като мен.

Живей в планетата просторна,

за да е различен всеки ден.

 

Расти, цъфти на воля,

за да е прекрасен този свят!

Да те виждам аз се моля,

макар тревите да шептят.

 

Бурените лоши бягат

от твоя вълшебен аромат.

Хората от обич ти помагат,

всеки ще ти подаде комат.

 

Ти си, дъще, най–прекрасна!

Най–красива си за мен!

Пред очите ми израстна.

Ти изпълваш всеки ден!

© Иванка Неделчева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??