8 янв. 2005 г., 10:30

Дизайнерско 

  Поэзия
618 0 0

            ДИЗАЙНЕРСКО

 

Вълкът навлече модна овча кожа,

огледа се доволен и си рече:

“Кусур не може никой да ми сложи,

понеже по Версаче съм облечен!”

 

Уши си заекът от фина свила

като на Елвис лъскаво елече.

Изпъчи се пред свойта зайка мила:

“Личи си – Сен Лоран ми е предтеча!”

 

Пълзейки из пустинята, змията

изящно пъстра кожа в миг съблече,

подуши се и каза: “Ах, горката!

Как нямам тук парфюм “Шанел” наречен!”

 

Кокошката почука по яйцето:

“Излизай, рожбо, ти навънка вече!

Светът не се капична – общо взето,

тъй както Пако Гарвана предрече.”

© Атанас Димитров Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??