Днес е трудно да погледнеш в огледалото
и да видиш нищото.
Днес е трудно да повярваш
в себе си.
Днес е трудно да приемеш
поражението.
Днес е трудно да се справиш
с болката.
Днес е трудно да повярваш
в някой друг.
Днес е трудно да видиш себе си
в очите на другите.
Днес е трудно да обичаш
със сетни сили.
Днес е трудно да вярваш
в шантави илюзии.
Днес е трудно да се надяваш
на сбъдването на мечтите.
Днес е трудно да откриеш
смисъла за живот.
Днес е трудно да бъдеш
себе си...
Днес е трудно...
Но утре нека бъде по-добре!
© Плами Стойкова Все права защищены