12 янв. 2013 г., 17:49

Днес отвсякога си ми по-потребна... 

  Поэзия » Любовная
444 0 1

***

Днес отвсякога си ми по-потребна,

така било е и винаги ще бъде,

с всеки ден да ставаш ми по-скъпа,

от теб да завися и да си ми нужна.

 

 

Да те чувствам и още дълго да си моя,

цяла вечност, цял живот, докато съм тука.

Така навярно било ми е отредено,

да те срещна, да се влюбя, да си ми потребна.

 

 

И само в твоите утрини и нощи

да се будя, да осъмвам, да се смея.

Не защото ангел си ти, пратен да ме пази,

а защото не научих се без тебе да живея.

 

 

Калин Вълов

 

 

 

 

© kalinvalov Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??