***
Днес отвсякога си ми по-потребна,
така било е и винаги ще бъде,
с всеки ден да ставаш ми по-скъпа,
от теб да завися и да си ми нужна.
Да те чувствам и още дълго да си моя,
цяла вечност, цял живот, докато съм тука.
Така навярно било ми е отредено,
да те срещна, да се влюбя, да си ми потребна.
И само в твоите утрини и нощи
да се будя, да осъмвам, да се смея.
Не защото ангел си ти, пратен да ме пази,
а защото не научих се без тебе да живея.
Калин Вълов
© kalinvalov All rights reserved.