5 нояб. 2013 г., 23:41

Дните ми не са това, което бяха... 

  Поэзия » Любовная
479 0 3

Дните ми не са това, което бяха,
нищо общо нямат те с преди.
Съвсем различни днес са някак
и представите ми, и надеждите.

Мечтите ми като косите оредяха.
От цветен, филмът стана черно-бял.
Много от спомените ми се изтриха,
необратимо и безвъзвратно.

Няма как - така стоят нещата,
затуй приемам те какъвто си.
Макар и по-различен да си
от представите ми някогашни.
Такъв живея те,
какъвто си ми отреден, животе.    

Калин Вълов

© kalinvalov Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??