8 янв. 2017 г., 00:28

До довечера 

  Поэзия » Любовная
789 2 0

До довечера
 

Толкова е приятно
всяка вечер да се връщам обратно.
Там, в леглото, в дълбок сън потопен,
където има Само Теб и Просто Мен.
Но когато се будя, всичко е сън
и мрачно е даже слънцето вън.
От теб остава ехо единствено
и това е направо убийствено.
Мисля само как ми липсваш и боли
и скоро ще се върнеш ли...
Но нямам време да кървя.
Ще те чакам вечерта.

© Диляна Все права защищены

...

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??