Jan 8, 2017, 12:28 AM

До довечера 

  Poetry » Love
788 2 0

До довечера
 

Толкова е приятно
всяка вечер да се връщам обратно.
Там, в леглото, в дълбок сън потопен,
където има Само Теб и Просто Мен.
Но когато се будя, всичко е сън
и мрачно е даже слънцето вън.
От теб остава ехо единствено
и това е направо убийствено.
Мисля само как ми липсваш и боли
и скоро ще се върнеш ли...
Но нямам време да кървя.
Ще те чакам вечерта.

© Диляна All rights reserved.

...

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??