16 февр. 2009 г., 19:54

До изтръпване 

  Поэзия
768 0 16



Липсата ти стърже.

Драска
като с кремък
и хвърчат малки парченца -
денем черни
като угасени въглени,
нощем -
ослепително искрящи.
Забиват се невидими в плътта
и причиняват болка...
до изтръпване.






© Ласка Александрова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??