11 нояб. 2006 г., 22:03

До края на света. 

  Поэзия
536 0 9
Ти ще мълчиш, когато падат звезди в нощта, когато небето гърми, когато сняг вали над любовта ни. А тя - чиста и невинна ще гледа виновно сърцата ни как страдат от това.... Ти ще мълчиш, когато задъхана от страст, сутринта те събужда с ръцете ми, галейки нежно лицето ти. И така ще бъде всяка заран... До края на света.

© ГАЛИНА ДАНКОВА Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??