Nov 11, 2006, 10:03 PM

До края на света. 

  Poetry
537 0 9
Ти ще мълчиш, когато падат звезди в нощта, когато небето гърми, когато сняг вали над любовта ни. А тя - чиста и невинна ще гледа виновно сърцата ни как страдат от това.... Ти ще мълчиш, когато задъхана от страст, сутринта те събужда с ръцете ми, галейки нежно лицето ти. И така ще бъде всяка заран... До края на света.

© ГАЛИНА ДАНКОВА All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??