14 окт. 2014 г., 10:10

До последен дъх 

  Поэзия » Любовная
689 0 2

До последен дъх

 

Да се довериш,

значи да Обичаш,

да повярваш,

значи да е с теб.

 

Болката - голяма,

щом е със измама,

влюбен ли си в някой,

трябва да простиш...

 

Всичко отминава,

времето лекува,

трябва да очакваш,

удари и гняв...

 

И ще забележиш,

че си по-уверен,

ще приемаш всичко,

до последен дъх...

© Вал Герх Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??