1 дек. 2013 г., 12:11

До последен дъх... 

  Поэзия
561 0 0

Любов, ти отне ми всичко,

ти отне усмивката и светлината,

но научи ме да виждам

всичко вътре във душата.

И макар умираща,

ранена сто пъти,

пак жадувам да обичам,

до последния си дъх дори.

© Веселина Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??