Dec 1, 2013, 12:11 PM

До последен дъх... 

  Poetry
560 0 0

Любов, ти отне ми всичко,

ти отне усмивката и светлината,

но научи ме да виждам

всичко вътре във душата.

И макар умираща,

ранена сто пъти,

пак жадувам да обичам,

до последния си дъх дори.

© Веселина All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??