1 сент. 2006 г., 12:48

до теб ще остана 

  Поэзия
1178 1 2
За теб и в огъня ще вляза, ще вляза и после ще се преродя, като феникс от пепелта, криле ще изтупам, за да те обичам до края на времето. Ако трябва и камшиците от острите ти думи ще понеса, но ще остана. И всяка болка от твоя хлад ще прегърна, защото ти на любовта ми си избраник. Ще бъда луда, ще бъда страстна и сама в лудостта си ще милея за образа ти, и страстта си, без да знеш на теб ще подаря. Предано безмълвна, ми е писнало да обичам тези, които не го заслужават, но ти, създание, ме трогна с хубостта на душата си и аз ще те обичем, и ще страдам, и ще ме боли, но до теб ще остана, защото знам нещо, което никой, никога не бе разбрал: че за чистото ти сърце, си заслужава всеки миг на болка.


© Елена Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Да,хубав и силен стих,но с още малко пипване тук-там и ще стане перфектен!
    Поздрави!
  • НА МЕН МНОГО МИ ХАРЕСА!!!!!
Предложения
: ??:??