8 дек. 2011 г., 15:07

До теб съм... 

  Поэзия » Другая
6751 1 39

До теб съм, мили, не тъгувай!

Знам, трудно ти е... случиха ти се беди.

Силен си, ще издържиш.

Ще минеш през всичките неволи,

има какво да те крепи.

До теб съм, мили!

Нищо, че не ме усещаш с допир.

С мислите си и сърце ще съм до теб.

Дори за миг не ще те пусна,

държа те здраво с две ръце.

Съзнанието мое ти диктува "обичам те",

разстояние и време не ще го промени.

Знам, мили, тихо... не казвай нищо!

Просто на рамото ми се опри.

Нека любовта ни да говори.

Чуваш ли я?...

Тихо ни шепти, че всичко ще се нареди.

Защото аз ще съм до теб, в най-трудните ти дни.

Спокойно, мили, отпусни се...

Просто затвори очи.

До теб съм и ще остана, до последните си земни дни.

© Ваня Атанасова - Панова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??