Разказвах ви един роман -
май беше късно вчера.
Как мъж израснал в Драгоман,
се срещнал със Венера!
С жестоки болки в кръста бил,
в това болнаво време,
и след масажа в миг решил,
Венера... да приеме!
Набързо сключил с нея брак
във бар - Петте могили!
Тя с бяла рокля, той със фрак
прилично яли, пили!
Били щастливи - цял сезон!
С масажи най-различни.
Мъжът бил тих, не вдигал тон,
с черти почти прилични.
Но някак грозно - пролетта,
късметът се обърнал -
До друг мъжага през нощта,
мъжът, Венера зърнал!
Тя правела - платен масаж!
На голо - тяло в тяло!
Мъжът си тръгнал без багаж,
сърцето го боляло!
Но минал месец, даже два,
мъжът се върнал вкъщи.
Изслушал жрицата в нощта
и без да й се мръщи,
започнал бизнес да върти -
Жена си презентирал!
От гол масаж, на ден по три
стотачки си прибирал!
Така мъжът... забогатял...
Венера се прочула!
До нея гордо той вървял -
Същински - Калигула!
Перфектна гейша тя билА -
за приказка и чудо!
Изкарвала добра парА,
и любела се лудо!
Ще кажете: - Е... чак така!
Това е май измама!
Но аз не пиша на шега,
измама тука няма:
Венера, днес е чуден дар!
Богата бизнес дама!
И тя - без никакъв базар
работи днес за двама!
....
Следва продължение.
Юри
Йовев
Февруари
2020 г.
© Yuri Yovev Все права защищены