30 сент. 2008 г., 06:56

Добре дошла! 

  Поэзия » Любовная
890 0 11

 

 

Добре дошла,

сълза неканена!

Ела, бъди ми гост.

Виждам, че си наранена.

Да пием!

И да вдигнем тост.

Наздраве!

Вече не тежат

усмивки, минали

в заблуди...

Отвън ще гледат

и крещят

въздишки,

погледи,

възбуди...

Да се напием!

Нека.

С вино бяло -

тъмното да заличим.

И в страст потънали

полека

само нежност да шептим...

 

Наздраве!

 

С теб сме вече голо цяло!

 

 

 

 

 

 

© Неделина Кабаиванова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??