Добре дошла,
сълза неканена!
Ела, бъди ми гост.
Виждам, че си наранена.
Да пием!
И да вдигнем тост.
Наздраве!
Вече не тежат
усмивки, минали
в заблуди...
Отвън ще гледат
и крещят
въздишки,
погледи,
възбуди...
Да се напием!
Нека.
С вино бяло -
тъмното да заличим.
И в страст потънали
полека
само нежност да шептим...
Наздраве!
С теб сме вече голо цяло!
© Неделина Кабаиванова Todos los derechos reservados