Добре дошъл!
В сърцето си те каня, заповядай.
Малко е студено, наметни се.
За хаоса, който виждаш, извинявай
тези преди теб сега разчиствам.
Любовно ми е и боядисвам
аления цвят добре стои ми.
Не ми помагай, ще се оцапаш,
после ще рисуваш ти усмивки.
Искам и любов, смях и прегръдки
да рисуваш по мен със сърце.
А аз ще ти дам платно от целувки,
само за теб - моето момче.
Добре дошъл!
В сърцето си те каня, заповядай!
© Емилия Йорданова Все права защищены