25.02.2018 г., 16:30 ч.

Добре дошъл! 

  Поезия » Любовна
435 0 0

Добре дошъл!

В сърцето си те каня, заповядай.

Малко е студено, наметни се.

За хаоса, който виждаш, извинявай

тези преди теб сега разчиствам.

Любовно ми е и боядисвам

аления цвят добре стои ми.

Не ми помагай, ще се оцапаш,

после ще рисуваш ти усмивки.

Искам и любов, смях  и прегръдки

да рисуваш по мен със сърце.

А аз ще ти дам платно от целувки,

само за теб - моето момче.

Добре дошъл!

В сърцето си те каня, заповядай!

© Емилия Йорданова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??