24 нояб. 2011 г., 09:38  

Добре дошъл - на добър час 

  Поэзия
793 1 2

На гости канеха ме в своите сърца
от всичко уморени домакини.

Да мина, да избърша от тъга прахта
и после неизпратен да си замина.

Че всеки, идвал преди мен при тях,
бил внесъл неискреността, тъгата.
Взеха си от мене радостта, мил бях,
а те разочароваха ме за отплата.

© Христо Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??