8 февр. 2006 г., 22:24

добре научен урок 

  Поэзия
724 0 3

И когато съм в одежда знатна,
седнала на златен царски трон
съвсем не мога да царувам,а на живота див робувам
като в безкраен див маратон
Господарят ми нежно в очите с надежда
ми казва "Урока отлично си знаеш и днес,
добре се стараеш,продължавай да страдаш,
а аз..ето пиша ти шест!!"

© Радост Вълчева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??