2 июн. 2011 г., 23:14

Добрите хора 

  Поэзия
1077 0 5

Добрите хора

никога не свършват.

Утеха има

в тяхното

"Ела!"

Ще те гостят,

ще похортувате,

и с дума топла,

звънка,

душата ти

завинаги

ще приютят.

С една усмивка

ще се свържете

дори отвънка -

звездите ще ви

светят

и тук,

и в другия ви свят.

Защото

тъй е то -

добрите хора

никога не свършват.

© Кирилка Пачева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??