Дочувам приближаващата старост
в гласа на съкрушеното пиано
и в глухата молитва на китара.
А зимата в косите ми катранени
разказвa черно-белите си спомени.
Натрупани космични разстояния
изхвърлиха товара си огромен
през бликналата изповед на раните.
© Елена Биларева Все права защищены