18.05.2013 г., 21:00 ч.

Дочувам... 

  Поезия
471 0 6

Дочувам приближаващата старост

в гласа на съкрушеното пиано

и в глухата молитва на китара.

А зимата  в косите ми катранени

разказвa черно-белите си спомени.

Натрупани космични разстояния

изхвърлиха товара си огромен

през бликналата изповед на раните.

 

© Елена Биларева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??