27 мая 2007 г., 11:17

Докоснаха се погледите ни... 

  Поэзия
890 0 5
Докоснаха се погледите ни,
светкавица проблесна
и падна мълния.
Тя порази сърцата ни.
На мънички парченца се разпръснаха,
като метеорита два се сблъскаха,
и в полета си, изгоряха.
Като два ангела се реехме
високо над греховното,
погалихме душите си,
от любовта отпихме,
един във друг със тебе пак живеехме
и като Феникс след смъртта си се родихме.
ЗА ДА НИ БЪДЕ!!!
За да докоснеме безплътното,
да пием от живота с пълни чаши,
мечтите си със теб заедно да сбъднеме
и всички пътища към Рая да са наши.

© Яница Ботева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??