23 янв. 2009 г., 15:22

Докосвай ме 

  Поэзия » Любовная
1534 0 3
Докосвай ме със пръсти от желания,
разливай в мен потоци от лъчи,
събуждай във душата ми мечтания,
рисувай изгрева във моите очи.

Докосвай ме с очи от дива нежност,
накарай в мене всичко да лети,
оставяй в мен усещане безбрежно,
като мелодия душата да трепти.

Докосвай ме със устни от копнежи,
прераждай ме сред хиляди звезди
и този наш свят, сътворен от нежност,
ще пазим във сърцата си, нали...?

© Евдокия Иванова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??