12 дек. 2015 г., 00:04

Дон Кихот 

  Поэзия » Любовная
457 0 13

Дон Кихот

 

Стига си се скитал по земята.

Виж, как намалява тоз живот.

Нашта зима чука на вратата,

а пък ти си моя Дон Кихот.

 

Остави навънка тази кранта.

Зъзна в пек, сред хора беше сам...

Прибери се у дома, на сянка.

Топлината аз ще ти я дам.

© Мари Елен- Даниела Стамова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??