17 февр. 2015 г., 16:36

Донор 

  Поэзия
458 0 4

 

 

     Целувам го,

     сърцето ти,

     невярващо

     и голо...

     извадих го

     от гръдта ти,

     давам ти

     моето...

     трансплантирам ти

     любовта си

     безкористно,

     за да е с нас,

     да сме заедно,

     в теб да съм аз...

 

 

 

© Валдемар Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??